Herregryde med strudsehals
Hovedingrediens : Struds - Strudsehals Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Brun halsstykkerne i en gryde og krydr med salt, peber og timian. Hæld vand ved så kødet er dækket og læg et par laurbærblade i. Skær gulerødder og løg i tern og kom dem i gryden. Lad retten småsnurrer i 1½-2 timer.
Skyen koges ind og tilsættes piskefløde og kulør, smages til. Serveres med kartofler og groft brød. |
|
Opskriften er vist 7186 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne