Herregryde med strudsehals

Herregryde med strudsehals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsehals

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsehals
50 g.smør
 salt
 peber
3 gulerødder
3 løg
 laurbærblade
 piskefløde
 madkulør
 
Opskrift:
Brun halsstykkerne i en gryde og krydr med salt, peber og timian. Hæld vand ved så kødet er dækket og læg et par laurbærblade i. Skær gulerødder og løg i tern og kom dem i gryden. Lad retten småsnurrer i 1½-2 timer.

Skyen koges ind og tilsættes piskefløde og kulør, smages til.

Serveres med kartofler og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7186 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu