Stegte vietnamesiske forårsruller - Cho gió
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørrede svampe lægges i blød mindst 1 time men gerne aftenen før.
Glasnudler lægges i blød i lunkent vand ca. 5 minutter. Svampene hakkes fint, gulerødderne rives groft. Start med at rist kødet i lidt olie. Tilsæt grøntsager, og krydderier og lad det svitse i ca. 5 minutter. Til slut tilsættes glasnudlerne som er klippet i mindre stykker. Lad det hele afkøle. Dyp 1 stk. rispapir ad gangen i en skål med vand. Vent 30 sek. og læg så ca. 2 spsk. fyld på og rul sammen. Læg rullerne på et fad, men de må helst ikke røre hinanden da de nemt klister sammen. Forårsrullerne steges i en gryde med varm olie til de er gyldne os sprøde igen er det vigtigt de ikke røre hinanden da de nemt klistre sammen. Rullerne skal være dækket af olie. Lægges på fedtsugende papir. Tips: Rispapir til dybstegning er tykkere end almindeligt rispapir, og egner sig ikke til fyld der ikke skal stege. |
|
Opskriften er vist 87526 gange,
og udskrevet 1623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne