Reje souffle
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Olien varmes i en kasserolle og rejerne svitses heri et par minutter. Cayenne tilsættes, hvorefter lidtrom hælder over og rejerne flamberes.
Smør smeltes i en gryde, bages op med mel, hvorefter mælk tilsættes. Saucen koges op og smages tilmed salt og hvid peber, hvorefter den afkøles let. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen underpiskning, herefter vendes rejer og de stiftpiskede hvider forsigtigt i og blandingen fordeles i smurteildfaste forme. Bages ved ca. 175 grader i ca. 30 min, alt efter størrelse. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 23282 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer asger - 2007-02-09 10:54:06 prøv med kogt afdryppet spinat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne