Politikens ostepandekager
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt og æggeblommer røres til en jævning med mælken. Osten tilsættes, æggehviderne piskes stive og blandes til sidst i dejen.
Panden varmes med lidt smør, og dejen kommes på panden, enten som små pandekager af størrelse som spejlæg, eller store pandekager. De bages lysgyldne på begge sider.
Spises varme, eventuelt med reven ost.
|
|
Opskriften er vist 17086 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Tascha - 2007-08-23 08:46:25 de smager bare P###E godt, jeg laved kødfyld med løg og lidt andet det var bare lige sagen. den er også lækker blød at bide i, og så lige det sidste med osten mmmm det er baree godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne