Italiensk Havkat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Oprindelsesland : Italien Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i skiver ca. 1,5 cm brede
Bland mel, salt og paprika
Vend fisken i melet og steg skiverne.
Bacon skæres i tern og afsmeltes i gryde med lidt margarine Løget svitses med Tilsæt tomatpure og krydderier Det hele gives et opkog Den kogte spaghetti tilsættes |
|
Opskriften er vist 21263 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2007-02-14 18:07:27 Det smager rigtig godt og børnene kan vældig godt li det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne