Italiensk Havkat

Italiensk Havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.havkatfilet i skiver
 
 Endvidere:
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.paprika
 
 Sovs:
6 skiverbacon
1 finthakket løg
2 dl.tomatpure
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.merian
1 pakkespaghetti - kogt
 
Opskrift:
Skær fisken i skiver ca. 1,5 cm brede Bland mel, salt og paprika Vend fisken i melet og steg skiverne.

Bacon skæres i tern og afsmeltes i gryde med lidt margarine Løget svitses med Tilsæt tomatpure og krydderier Det hele gives et opkog Den kogte spaghetti tilsættes





karakterer:
Opskriften er vist 21263 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-14 18:07:27
Det smager rigtig godt og børnene kan vældig godt li det.