Rødspætteforret
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Del fileterne på langs
Rul dem sammen om et lille stykke løg og en dildkvist
Luk med tandstikker
Stil dem tæt sammen i en lille gryde
Hæld kogelagen ved
Dampes ved svag varme ca. 10 min.
Afkøles i lagen
Rør cremefraiche med sennep, hakket dild og lidt salt og peber.
Hæld cremefraiche over fisken og pynt med rejer, asparges, tomat, citronskiver, dildkviste og kaviar. Server med flutes eller butterdejsskaller. |
|
Opskriften er vist 18765 gange,
og udskrevet 810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-17 23:04:12 mangler ligesom at vide hvor meget af alle disse ingredienser der skal bruges :-( anonym - 2008-04-10 13:56:43 Opskriften findes i den allerførste Karoline bog! hesoe - 2008-03-10 13:47:47 En udmærket og nem måde at servere fisk på, men der kunne godt have været lidt mere smag ved. sophie - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker weber - 2005-01-01 01:01:01 stemmer anonym - 2005-01-01 01:01:01 skal du ødelægge fisken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne