Brødcroutoner på pande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær skorpen af toastbrødet og skær dem i 1½ cm tern.
Varm en pande op og rist brødet gyldent, mens man efterhånden tilsætter 1-2 spsk. olivenolie. Tilsæt til sidst 1 fed presset hvidløg. Lad croutonerne køle af på et par lag køkkenrulle. |
|
Opskriften er vist 54248 gange,
og udskrevet 641 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-26 11:59:22 hvor varmt skal det være, hvor lange tager det? .. - 2010-10-09 19:01:46 Kan man prøve med smør? Vi prøver at teste det (-: Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Uh.. de er gode. Men jeg kom til at støde en gang frisk rosmarin med hvidløget og salt i morteren og blande i. Uhmmmmmmmm AKZO - 2005-01-01 01:01:01 De er fantastiske!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne