Hollandske flødevafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes, afkøles og tilsættes æg, vaniljesukker og kanel.
Mel og bagepulver sigtes i og dejen røres godt og stilles i køleskabet ca. 10 minutter. I mellemtiden piskes fløden og vendes forsigtigt i dejen. Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde og serveres drysset med kanel og sukker. |
|
Opskriften er vist 43625 gange,
og udskrevet 788 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne