Fennikelfad
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 57228 gange,
og udskrevet 1445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2011-12-16 13:01:38 Ikke nogen succes hjemme hos os. Fennikelen smagte som selleri, med et tvist af lakrids. Og så var farsen bare kedelig. Vi spiste ris til.. men manglede lidt sovs eller dressing til. Beth - 2011-03-10 07:59:49 Smager godt. Også koldt på en skive rugbrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne