Paté med forskelligt fyld
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande. Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon. Hak nødderne.
Bland alle ingredienserne til patéen. Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 11/2 liter. Sæt den i ovnen 1 1/4-1 1/2 time ved 160 grader. Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt. Kødsaften skal være klar. Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage. |
|
Opskriften er vist 23225 gange,
og udskrevet 1075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne