Hel høkogt, røget skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : Red : |
|
|
Skinken rund-udbenes for rørknoglen (lad slagteren hjælpe).
Sværen ridses groft over hele skinken. Og skinken kommes i en bradepande og steges i ovnen i 1 time ved 225*C. En stor gryde fyldt halvt op med vand sættes over at koge. Heri kommes det halve af høet og krydderurterne. Når vandet koger kommes skinken ned oveni. Skinken skal nu koge i ca. 1 1/2 -2 timer. Før servering tages skinken op og den nu bløde svær fjernes. Skinken er nu klar til tranchering, anrettes med resten af høen på et skærebræt. Tips: Ønsker man derimod sprød svær på skinken, kan man med held anvende den omvendte fremgangsmåde, ( koges først, steges bagefter) dog bør sværen efter kogningen ridses meget fint. Denne opskrift kan også anvendes på mindre udskårne skinkestykker, stege/koge -tiderne ændres tilsvarende. |
|
Opskriften er vist 27456 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne