Små russiske boghvedepandekager blinis med stenbidderrogn
Hovedingrediens : Mel - Boghvedemel Højtid: Påske Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken og rør gæren ud i den. Pisk mel, æggeblomme og salt i og lad den hæve en times tid.
Pisk hviden stiv og vend den i dejen. Brun lidt smør på en pande og sæt dejen på panden i små klatter med en lille ske. Dette lykkes ikke på en møgpande. Steg blinierne et par minutter på hver side og hold dem lune i alm. ovn. Løget hakkes fint. Cremefraichen piskes stiv og smages til med lidt citronsaft. Anret pr. person på (evt. forvarmet) tallerken ca. 100 g. frisk stenbiderrogn tilsmagt med salt. Kugl creme fraiche op med en varm ske og anret ved siden af rognen sammen med lidt finthakket rødløg. Pynt med dild og lidt frisk lime (eller citron). Tips: Stenbiderrognen kan vendes i salt og hvidvin og sættes i køleskabet i ca. ½ time. |
|
Opskriften er vist 98423 gange,
og udskrevet 2898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-01-24 21:21:43 Kan de fryses Emma - 2015-12-28 18:11:51 Hvor mange er der til hver? hvis jeg bare tapper antal personer? jette - 2012-04-13 14:41:54 Blinis kan sagtens fryses, og tages op og lunes lidt i mikroovnen:-) anonym - 2012-04-04 06:44:07 jeg skal lave en del blinis til påskefrokosten. kan jeg lave dem i forvejen og fryse dem? Hilsen Sanne Maibritt - 2010-02-04 08:44:01 Synes de havde en mærkelig smag og anden gang jeg lavede dem skiftede jeg boghveden ud med grahamsmel, det blev meget bedre... kan godt være det ikke er korrekt, men det forbedrede smagen. Vicksen - 2009-09-05 08:46:33 Hvorfor kan det ikke være rigtigt, at opskriften vises under 'vegetarisk'? Du er jo helt selv herre over tilbehøret til dine Blinis ;-) anonym - 2009-05-10 20:46:27 Opskriften er der når man søger under vegatarisk mad! Det kan da ikke være rigtigt? Felp - 2009-01-02 20:37:35 O_O lad for kattens skyld være med at piske cremefraichen! det slår luften ud af den. det jeg spiste endte med at være blinies med cremefraiche dressing... så flydende var det. Man kan også bruge små stykker røget laksefilet i stedet for stenbiderrogn ^^ Kamilla - 2008-10-01 13:49:36 Prøv at blande stenbiderrognen, creme fraichen og rødløget sammen. Det synes jeg er endnu mere lækkert:-) pelleline - 2008-09-23 11:10:55 Jeg havde ikke boghvedemel... men brugte sigtemel.. de blev rigtig gode. Emma - 2008-07-03 16:43:24 Hvorfor er der ingen lige så gode pandekager som denne??? Kitty - 2008-03-24 22:15:45 Fantastisk opskrift. Prøv også at tilsætte nogen grofthakkede grøntsgaer, oliven og skinke. Kitty Grove - 2007-01-25 12:48:29 Nemme at lave og smager herligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne