Svinekam Boulangere

Svinekam Boulangere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Svinekam Boulangere, billede 4 Svinekam Boulangere, billede 1 Svinekam Boulangere, billede 2 Svinekam Boulangere, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.løg
1 kg.store kartofler
 smør
 
1250 g.svinekam uden svær
5 kryddernelliker
 evt.laurbærblad
 
 Sauce:
5 dlvand
 evt.bouillontern, gris
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Store løg skæres fra top til rod. Kartoflerne skæres i tykke skiver tilsæt salt og peber. Kartofler og løg brunes lidt i smør på pande. De brunede kartofler og løg lægges i bradepande.


Kryddernilliker stikkes i svinekammen samt evt. et laurbærblad, læg svinekammen i bradepande med kartofler og løg rundt om. Steges færdig i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.

Kartoflerne kan evt. tages op inden stegen hvis de er færdige inden. Ellers tages alt op og bradepanden koges af med vand og evt. en bouillonterning, sigtes over i en gryde og jævnes let med en smørbolle, smages til med salt og peber og farves evt. med kulør.

Serveres med en god klat sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 34454 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu