Varm salat med lam, granatæbler og mynte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 140/170 grader.
Brun lammeboven med fedtsiden nedad i en bradepande og tag den op igen. Steg grøntsagerne i et par minutter og hæld vandet i bradepanden. Læg lammeboven i bradepanden med fedtsiden opad. Drys med masser af salt. Bring det hele i kog, dæk det med sølvpapir og sæt det i ovnen. Lammeboven skal steges i 5 timer ved 170 grader eller i 12 timer ved 140 grader. Tag lammeboven ud, en time før den skal spises. Kødet skal trevles med en gaffel. Skær granatæblet halvt over og slå kernerne ud af den ene halvdel med en træske. Pres saften af den anden halvdel ud over kødet og drys med mynte. Salaten skal serveres lun. |
|
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne