Wienerschnitzel af skinkeschnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 286187 gange,
og udskrevet 10387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (120 stemmer) |
|
Kommentarer Nicolai - 2023-08-10 17:37:27 Det er KUN en wienerschnitzel, hvis den er lavet af kalvekød! Per N - 2017-11-15 22:50:29 Jeg tror jeg vil lave en hakkebøf af svinekød. ;) sur - 2017-02-04 11:56:20 Det er ikke Winerschnitzel men Snitzel Weiner art. Michael koger - 2017-01-21 12:09:45 Jeg undre mig lidt over alt den polemik der er omkring kødet. Læser man om wienershcnitzel (også kaldet elefantøre) så er retten i gamle dage lavet af svinekød. Banket ud på str med elefantøre (derfra navnet) Og hvad tilbehør og drikkelse skal være burde jo være en smagssag. kim thybo - 2012-06-29 16:38:42 Retten er nem og rigtigt lækker , den bør dog nydes med en god mørk øl. Rikke - 2012-06-22 09:20:47 Nu er overskriften jo så lige også "Wienerschnitzel af skinkeschnitzel så "forfatteren" har lagt op til det er en variant. Derfor er det ganske unødvendigt at påpege den er "forkert" i forhold til kødets ophav. Synes det er en kanon-opskrift, især fordi det er nemmere at opdrive skinkeschnitzler og billigere når man skal bespise en hel familie. Er dog enig i at det er ærter der skal til og som et evt. alternativ til sauce kunne nævnes en lækker hjemmelavet bearnaise. Kasper GN - 2011-12-01 17:52:24 Fantastisk ret! Men sikke noget sludder - man skal ikke skifte ærterne ud med salat! Til gengæld enig i at der skal bruges kalv i stedet for skinke. fritten - 2011-02-23 20:38:06 har fået mig en ny hofret her det smager bare super godt prøv det spiser salat til i stedet for ærter 10 herfra.. Mad-Karen - 2010-05-25 12:44:53 Det lyder lækkert. Glæder mig til at høre mere fra dine kødgardiner. bbw! dorte - 2010-04-07 16:48:00 super god hverdags "wienersnitzel" - mums mums....sommetider bruner jeg dem og sætter dem derefter i ovnen,så de står der og småsteger 1/2 time ell lign.., så bliver skinkesnitzlerne super møre.... Manja, kokkeelev - 2009-12-18 18:20:21 Jeg vil nu også mene det er lidt svindel, en rigtig wienerschnitzel er nemlig lavet af kalveinderlår, som skrevet før. Botset fra det ser det meget rigtigt ud :) P.s. I den klassiske udgave serveres der smørsovs til. steffen, slagterlærling i føtex hillerød - 2009-07-26 17:45:02 den ret er et øl, men den går bedre med en belgisk Duvel, og så hvis det skal laves rigtigt, skal schnitzelen være lavet af kalveinderlår...bon apetit Per Mesergok, Nødebo - 2008-05-20 15:59:46 Efter min mening, er der mere smag i HØVLET peberrod. Af øl, kan jeg varmt anbefale Brøckhouse, Esrum Kloster eller Galathea.Jeg foretækker smeltet smør fra stegepanden. Hanne - 2007-12-10 08:26:18 Prøv også :Vend først kødet i lidt mel, børst overflødigt mel af - vend derefter i sammenpisket ægog til sidst i rasp med salt og peber, børst overflødigt rasp af. Denne panering må gerne "trække" i 10-15 min. Dette skulle være en helt rigtig panering. anonym - 2007-11-28 18:21:11 denne ret er et sandmesterværk og bør nydes sammen med en kold carlsberg. Retten opfylder alles krav, men ærterne skulle bare skiftes ud med noget salat og så en god dressing på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne