Svinekam som vildsvin

Svinekam som vildsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær, men med lidt af fedtet tilbage
 
 Lage:
1 fl.rødvin
5 knusteenebær
1 laurbærblad (knust)
1 kvisttimian
5 Peberkorn, sorte knuste
 salt
 piskefløde
 ribsgelé
 
Opskrift:
Kammen skal marineres i lagen natten over.
Den skal stå koldt imens.
Lagen skal helst dække, ellers må kødet vendes ind imellem.

Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen et kvarter ved 225 grader.

Drys med salt. Marinaden sies og koges lidt ind. Derefter skal den hældes ved kødet, der skal have en time ved 200 grader. Der dryppes flittigt.

Skyen sies fra, koges ind med piskefløde og ribsgele'.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 20031 gange,
og udskrevet 427 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu