Svinekam som vildsvin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kammen skal marineres i lagen natten over.
Den skal stå koldt imens. Lagen skal helst dække, ellers må kødet vendes ind imellem. Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen et kvarter ved 225 grader. Drys med salt. Marinaden sies og koges lidt ind. Derefter skal den hældes ved kødet, der skal have en time ved 200 grader. Der dryppes flittigt. Skyen sies fra, koges ind med piskefløde og ribsgele'. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 20031 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne