Russisk hakkebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers. Tilsæt æg, fløde, sojasauce, salt og peber.
Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine på panden 4-5 min på hver side.
Serveres med en Cremefraiche dressing og frisk salat. |
|
Opskriften er vist 22647 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per. - 2017-06-07 09:26:15 Også kaldet bøf Lindstrøm anonym - 2008-02-20 12:02:13 En opskrift der kan anbefales både til hverdag og fest. Smagen er super dog undlod jeg margerine (yt) og stegte i lidt smør og olie. Herlig spise i denne vinter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne