Koteletter med julesalat, pastinakker og kartoffelsne
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bland soya, olie, sukker og hvidløg og vend koteletterne i
denne marinade. Lad dem trække i marinaden 1 time på køkkenbordet
eller i længere tid i køleskabet.
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er helt møre. Pres dem gennem en kartoffelpresse lige før, de skal serveres. Bring 2½ l vand i kog med 2 spsk salt. Blancher de halve julesalat i 1 min. og lad dem dryppe af i en sigte. Gem kogevandet. Steg koteletterne 1 min. på hver side på en varm og tør teflonpande. Tilsæt marinade og sherry, det skal stå halvt op om koteletterne, suppler evt. med lidt vand. Lad koteletterne simre 4 min. på hver side. Tag koteletterne op og gem lagen. Kom smør på panden og steg de halve julesalat 5 min. hæld lagen ved og lad den koge lidt ind. Blancher porrer og pastinakker 2 min. i kogevandet fra julesalaten. Skær koteletterne i skiver og anret dem på 4 varme tallerkner med kartoffelsne, porrer og pastinakker samt stegt julesalat og den indkogte lage. Drys med persille. |
|
Opskriften er vist 8996 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne