Eksotiske svinekoteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 228807 gange,
og udskrevet 12630 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2015-09-17 19:09:21 Jeg er helt enig med Martin Kølbæk (kommentar d. 2010-10-18). Ingredienser fungerer egentlig fint sammen, men retten er bare ikke så interessant - det smager ikke af så meget. Mad Guruen - 2013-10-23 12:44:37 så det eksotiske ved de her koteletter i fad er simpelthen at det bogstaveligt talt ligner opkast efter servering Martin Kølbæk - 2010-10-18 20:00:21 Kombinationen af ingredienser fungerer fint, men retten har meget let ved at gå hen og blive kønsløs. Der er flere måder man kan piffe den op på: Kødet: lad det marinere minimum 30 minutter i en blanding af soya, hvidløg, olie og hvidvinseddikke. Stuvningen: nøjes med 1 dl vand til sovsen, tilføj yderligere 2 dl kokosmælk og substituer fløden med letmælk. Risen: tilføj en stjerneanis og to hele grønne kardemommer (lav et lille hul i skallerne så frøet kan komme ud). Det parfumerer risen og giver den karakter. Ikke en fantastisk ret, men hvis du ser nogle svinekoteletter på tilbud er det her fint i en håndevending. Anita E. - 2010-02-28 09:56:30 En super lækker ret, som begejstrede min gæster! Og der er mange brugbare kommentarer her på siden, tak for det!!! anonym - 2010-02-08 16:40:13 Jeg krydrede koteletterne med karry og salt. En dåse kokosmel var bare smadder godt i stedet for fløden. Jeg foretrækker ekstra væske, og brugte derfor 4 dl. mælk og 4 dl. bouillonvand. Smadder lækker ret! :b Har anbefalet den til min mor også! .. Annette - 2009-10-04 13:43:36 Jeg brugte også kokosmælk i stedet for fløde, men så supplerede jeg med Creme Fine - det gav en god konsistens. Puttede masser af forskellige svampe i: rørhat, brune og hvide champignons. Vil næste gang riste bacontern og putte i retten, inden den sættes i ovnen. Brugte ikke kokosmel - overflødigt, når der var brugt kokosmælk, og mandelflager havde jeg simpelt hen ikke, men det smagte himmelsk. Brugte jasminris - det gør retten lidt mere "eksotisk". Kirsten - 2009-04-02 16:04:09 Jeg har med stort held benyttet "Cremefine til madlavning" anonym - 2009-01-11 19:48:04 En anelse skuffende. Den var ret smagsløs og sovsen var meget tynd. lidt maizena til at jævne sovsen lidt på panden ville hjælpe rigtig meget. Karen - 2008-12-27 18:06:20 Jeg tilføjede hvidløg da jeg kogte sovsen på panden, det virkeligt lækkert hvis man er til hvidløg! Lillian. - 2008-10-22 11:51:55 Jeg brugte kokosmælk istedet for fløden og skiftede 2 dl af vandet ud med væde fra ananasdåsen. anonym - 2008-10-17 17:12:02 Smager også godt med peanuts i stedet for mandler :) Anita - 2007-09-07 18:25:35 super m/ ris salat Camilla Hansen - 2007-08-20 14:32:05 Den er bare så lækker denne opskift, især med kokusmælk i stedet for fløde Susie Lykke - 2007-06-04 14:06:01 Lækker - lækker! :o) Jeg "brændte" karryen i fedstoffet og svitsede porrer, æbler og ananas heri! Jeg er helt vild med blandingen af kokos og mandler! Mie - 2007-03-04 17:06:51 brug kokosmælk i stedet for fløde det er super Anette - 2005-01-01 01:01:01 Karry skal svitses i fedtstoffet for at give smag Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte karryen i saucen, tilsæt den sammen med vand bouillon og fløde, eller drys det på panden. Anders - 2005-01-01 01:01:01 Top Nice :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvornår skal karrY I 7 Mille Dinesen - 2005-01-01 01:01:01 Der kan godt "skæres" ned på vandet, retten bliver temmelig våd ditte nielsen - 2005-01-01 01:01:01 selleri smager rigtig godt sammen med ananas og æbler og giver en god smag majken nielsen - 2005-01-01 01:01:01 der kommer lidt mere smag i hvis man tilsætter nogle champignon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne