Lasagne over bål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits de hakkede løg og kødet i en gryde til kødet er ordentligt brunet. Tilsæt de revne gulerødder, flåede tomater, og tomat pureen. Lad sovsen koge et kvarters tid, smag til med salt, peber og oregano.
Læg herefter skiftevis plader og kødsovs i lag i en gryde, start med kødsovs. Bag lasagnen i et kvarters tid, drys osten henover og bag den færdig. Tips: Skær de flåede tomater i stykker, så bliver de nemmere jævnt fordelt i sovsen. Hold godt øje med lasagnen når den bager. |
|
Opskriften er vist 12984 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-13 14:01:26 Hvorfor er der ikke gulerødder i opskriften , når der er det i tilberednings opskriften ??, ellers lyder det godt og nemt.m.v.h.lillian jørgensen Jesper - 2009-09-24 16:19:06 Ja, hvor kommer bålet ind? Kan man bare stille gryden ind i gløderne og så betragte det som en ovn? :) LB - 2009-06-24 13:43:43 Hvor kommer bålet ind?? mads - 2005-01-01 01:01:01 den er bare go' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne