Kyllingefilet som grydestegt kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sl Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 157440 gange,
og udskrevet 9074 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2017-02-24 19:25:11 Har lavet den mange gange. Nemt og så smager det fantastisk uden at man skal bruge for meget tid og dejlig fedtfattig. Boussens - 2016-06-30 20:36:45 1 spsk. Kikkoman soya i sovsen giver en ekstra god smag sussanna - 2011-10-31 16:04:57 Har lavet den mange gange. Den er super når man ikke har så meget tid efter job og hele familien elsker den:O) Og ja, endnu bedre med lidt rødvin i sovsen. vedel - 2011-03-12 14:01:33 har en rigtig god smag,lidt fløde som legering er også godt,superhit hos både børn og voksne. jette - 2010-10-09 18:33:30 let at lave. smager lækkert dola - 2008-05-19 18:16:00 smiler man kan evt putte hakket persille i en the pose og koge det med ogfjerne posen bag efter! Marlene - 2008-05-10 22:02:58 Min mand er meget kræsen og han spiste det med glæde. Det var rigtig nemt og vi laver det helt sikket igen.. Louise - 2007-10-13 18:33:07 glimrende opskrift, så let at lave Danny - 2007-04-25 09:18:08 Smager rigtig lækkert og så er den bare supernem Ove - 2005-01-01 01:01:01 du kan godt og med fint resultat anv. frysetørret persille og en okseterningog det smager "som gamle dage" hrfrøken - 2005-01-01 01:01:01 rigtigt dejlig ret smukke mig - 2005-01-01 01:01:01 supar Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Husk grøntsagerne! fx. ærter, gulerødder, blomkål, broccoli, salat og de uundværlige syltede agurker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Beregn knapt 200 g. filet pr person Johanne - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift! Nem at lave og smager som den "rigtige" opskrift Annette - 2005-01-01 01:01:01 tilføj gerne lidt rødvin til sovsen! Det er prikken over i'et! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne