Kartoffeltærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bagekartoflerne skrælles og rives groft.
Porren renses og skæres i fine tern.
Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.
|
|
Opskriften er vist 164006 gange,
og udskrevet 3108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-02-04 19:13:04 Den smager godt. Fyldte gulerødder i. Det gjorde prikken over i'et. Louise - 2012-10-25 11:19:12 Hvad kød er godt hertil? anonym - 2011-07-19 23:24:38 Istedet for eller sammen med porrer er det også en succes med et par gulerødder i små tern. Lækker tærte :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne