Italienske kalkunruller
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank schnitzlerne evt. mellem to stykker husholdningsfilm. Læg en skive Bayonneskinke på hver og dæk med skiver af ost. Drys med hakket salvie og rul schnitzlerne sammen og bind dem med bomuldsgarn.
Brun dem godt på alle sider i olien og læg dem i et ovnfast fad. Kom de hakkede tomater og hvidvin på panden og lad det koge godt sammen. Smag til med lidt salt, peber og salvie. Kom saucen rundt om rullerne i fadet og drys oliven omkring. Dæk med stanniol. Sæt fadet midt i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. Skær rullerne i tykke skiver og anret oven på tomatsaucen. |
|
Opskriften er vist 36725 gange,
og udskrevet 813 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Rka - 2018-04-30 15:35:58 Sys ikke det smagte særligt godt og i opskriften står der dæk af med pat men ikke hvor meget ost. Det passer heller ikke med tilberedningstiden... Popeye - 2011-07-14 13:06:31 Er enig med Per. Den skal have 30 min i ovnen. Brugte parmaskinke istedet, giver en fantastisk smag Per - 2011-06-25 20:34:24 10 min i ovnen er ikke nok, vi gav dem 30 minutter Achim / Tyskland - 2005-01-01 01:01:01 Spejeskinke kan bruges istedet for Bayonneskinne. Laeg kalkunschnitzler i en plastikpose og brug en dejrulle istedet for at banke dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne