Hurtig krydret kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 293153 gange,
og udskrevet 34949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (164 stemmer) |
|
Kommentarer Foodie - 2013-04-01 08:00:15 Tip til alle, der er glade for denne type retter: find et asiatisk supermarked og køb en LYS soya (den ser mørk ud, lad jer ikke narre). Den lyse soya er mindre salt end den mørke og kan bruges rundhåndet i retter som disse. Det skal indrømmes, at jeg ikke ved, om Bilka måske er begyndt at føre dem, i deres Asia-afsnit... Milo - 2011-10-10 14:34:34 Skønne billeder! Er på vej ud for at handle ind nu.. Det her skal da vist prøves. Ser ALT for lækkert ud! Hogni - 2011-10-07 00:00:00 den smager godt Dorthe - 2011-09-04 18:03:39 Den smager godt, men er ikke lige noget for mig og mine 3 børn. Stella - 2011-08-30 10:33:53 Jeg tror alt er sagt om denne ret - den er bare god. moi - 2011-06-18 18:16:34 Lyder super god. Nikolaj.. - 2011-03-11 20:15:48 Vi lavede det, og det smagte super godt.. Kan anbefales. PN - 2010-02-15 22:45:25 Denne ret minder ret meget om min måde at lave hot noodle wok på. Her tager jeg lidt olie i en gryde, tilsætter en frossen grønsagsblanding til den er optøet, tilsætter så 4 plader nudler (dem der fås til omkring 5-6 kroner) og vand så det dækker og en-to grønsagsbouillonterninger. Det får jeg i kog og hakker jævnligt nudlerne i stykker så de kommer ned under vandet. Når nudlerne er møre er retten færdig. Min måde er en lyn-ret og går hurtigere end denne her ret. Men retten her er dejlig og fejler intet. Det er så dejligt det kæmpe arbejde søde Per laver med mad og tager billeder med videre. lulu - 2009-07-11 16:02:07 en rigtig god ret, jeg tilsættede pressede hvidløg,ærter med kyllinge strimler. det smagte skøønt sandra - 2009-05-20 14:39:34 den bliver lavet igen og igen den er helt fantastisk og rigtig nem naar man er lidt traet om aften.. Per - 2008-10-20 08:18:08 Mener nudler er lavet af rismel, hvor pasta er af hvedemel Anni - 2008-08-25 08:26:09 hvilken forskel er der på nudler og pasta? Mille - 2008-05-05 17:35:01 lækkert med lidt fløde, paprika, champignoner og en håndfuld fryse grønsager! super nem anonym - 2008-02-15 09:56:25 hej det er en dejlig og hurtig ret lotte - 2007-10-19 19:25:57 ikke lie noget for mine 3 unger.... maja L - 2007-08-30 20:56:02 det var en god ret.. jeg brugte kyllingekød istedet, og kom champignon, ananas i... det var lækkerier for ganen mae - 2007-03-15 12:52:42 krydret, det er vist så meget sagt! En lidt tam ret, synes jeg. sanne - 2007-01-31 10:28:43 jeg puttede et bæger pikant ost i og brugte nudler i stedet for pasta......det smagte super !!! Christina. - 2007-01-26 10:02:14 den er super god også med ris nudler. god til børn der måske ikke er gode til grønsager vi købte for øvrigt en pose vok blanding i netto og kom i super mad som klart vil blive lavet jævnligt her hjemme. Toft. - 2007-01-25 18:39:47 Go ret, men næste gang vil jeg komme et par hvidløg i, manglede lidt smag, da jeg måtte spare på chili pga børnene... Jane - 2007-01-05 17:17:18 Jeg sparede lidt på peberfrugten og kom nogle bønner i også. Også en masse chili, hvidløg og karry. Det blev faktisk rigtigt godt! Lise - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kom 1 buket broccoli + et lille blomkålshoved i -det kan varmt anbefales. Jeg brugte iøvrigt svinekød istedet for kalkun, hvilket bestemt også smager godt. betina - 2005-01-01 01:01:01 prøv med 1 peberfrugt og champignon, gulerødder i skiver,grønne bønner og baby majs.... :-) Berit - 2005-01-01 01:01:01 den her ret smager skønt, men man kan godt spare lidt på peberfrugterne Mig - 2005-01-01 01:01:01 det er bare dejlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne