Majspandekager med fyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bag pandekagerne i lidt olie.
Kalkun, løg og hvidløg svitses i olie, til kødet er næsten gennemstegt. Tilsæt porre, champignon, rød peber, tomatpuré og krydderierne. Når grøntsagerne er sprøde, tilsættes majs og spirer. Varm det hele godt igennem. Ca. 2 spsk fyld lægges på hver pandekage, som rulles sammen om fyldet. Pandekagerne lægges i et fad og drysses evt. med ost. Varm pandekagerne i en 180 grader C. alm. ovn til osten er smeltet. |
|
Opskriften er vist 58136 gange,
og udskrevet 2688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-13 15:41:39 der er nok fyld til dobbelt portion dej men...HVAD ER ITALIENSK KRYDDERI?.....og hvor køber man det,jeg kunne godt finde på at tage oksefars i stedet for kalkun Per - 2008-07-18 10:59:14 Majsmel kan du købe i de fleste større supermarkeder, køber selv i superbedst, du skal lige være opmærksom på at det er ikke maizena majsstivelse. Anja - 2008-07-10 18:00:48 Nu spørger jeg nok dumt, men hvad er majsmel? og hvor fås det evt? Sabine - 2008-05-04 19:43:38 Den var sørme god. Den skal laves igen, på et tidspunkt! Sabine - 2008-04-29 21:26:58 Uhh.. Det ser jo rigtig godt ud, det laver jeg på torsdag. Vender tilbage med det endelig resultat. Mad-tøsen - 2008-02-23 17:38:22 Det er rigtig lækkert Matte - 2007-03-16 13:51:35 Smager rigtig godt. Brugte 2 portiner dej til 1 portion fyld. Per - 2005-01-01 01:01:01 Kunne ikke finde det italienske krydderi, så brugte i stedet paprika og en smugle chili. Der er rigeligt fyld i forhold til pandekagerne, måske man kunne lave en halv gang flere pandekager ? Majken - 2005-01-01 01:01:01 Hjemme hos os har majspandekager altid betydet pandakager med majs i. Det smager fortrinligt. Bag pandekagerne som her, men kom majs ned i dejen (Ti denne potion, ca. 1/3 dåse). I stedet for varmt fyld, spiser vi dem så med udskårne grøntsager og svitset oksekød. Lidt ligesom pitabrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne