Majspandekager med fyld

Majspandekager med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Majspandekager med fyld, billede 4 Majspandekager med fyld, billede 1 Majspandekager med fyld, billede 2 Majspandekager med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
80 g.majsmel
90 g.hvedemel
0.5 tsk.groft salt
2 æg
3 dl.mælk
0.5 dl.olie
 
 Fyld:
500 g.kalkun i strimler
100 g.løg i tern
3 fedpresset hvidløg
1 rød peberfrugt i tern
200 g.majs
200 g.champignon i skiver
200 g.porre i tynde skiver
100 g.spirer
1 lille ds.konc. tomatpure 70g.
2 spsk.olie
1 spsk.italiensk krydderi
 salt
 peber
 
 evt. reven ost
 
Opskrift:
Bag pandekagerne i lidt olie.

Kalkun, løg og hvidløg svitses i olie, til kødet er næsten gennemstegt. Tilsæt porre, champignon, rød peber, tomatpuré og krydderierne. Når grøntsagerne er sprøde, tilsættes majs og spirer. Varm det hele godt igennem.

Ca. 2 spsk fyld lægges på hver pandekage, som rulles sammen om fyldet. Pandekagerne lægges i et fad og drysses evt. med ost.

Varm pandekagerne i en 180 grader C. alm. ovn til osten er smeltet.





karakterer:
Opskriften er vist 58136 gange,
og udskrevet 2688 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-13 15:41:39
der er nok fyld til dobbelt portion dej men...HVAD ER ITALIENSK KRYDDERI?.....og hvor køber man det,jeg kunne godt finde på at tage oksefars i stedet for kalkun

  -   2008-07-18 10:59:14
Majsmel kan du købe i de fleste større supermarkeder, køber selv i superbedst, du skal lige være opmærksom på at det er ikke maizena majsstivelse.

  -   2008-07-10 18:00:48
Nu spørger jeg nok dumt, men hvad er majsmel? og hvor fås det evt?

  -   2008-05-04 19:43:38
Den var sørme god. Den skal laves igen, på et tidspunkt!

  -   2008-04-29 21:26:58
Uhh.. Det ser jo rigtig godt ud, det laver jeg på torsdag. Vender tilbage med det endelig resultat.

  -   2008-02-23 17:38:22
Det er rigtig lækkert

  -   2007-03-16 13:51:35
Smager rigtig godt. Brugte 2 portiner dej til 1 portion fyld.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kunne ikke finde det italienske krydderi, så brugte i stedet paprika og en smugle chili. Der er rigeligt fyld i forhold til pandekagerne, måske man kunne lave en halv gang flere pandekager ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hjemme hos os har majspandekager altid betydet pandakager med majs i. Det smager fortrinligt. Bag pandekagerne som her, men kom majs ned i dejen (Ti denne potion, ca. 1/3 dåse). I stedet for varmt fyld, spiser vi dem så med udskårne grøntsager og svitset oksekød. Lidt ligesom pitabrød.