Hvidløgsbarderet kalkunbryst

Hvidløgsbarderet kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 4 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 1 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 2 Hvidløgsbarderet kalkunbryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g. kalkunbryst
6-8 fedhvidløg
125 g.bacon i store stykker
6-8 soltørrede tomater
1-2 stk.tørret basilikum
2.5 dl.grønsagsbouillon
1 dåsehakkede tomater
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær nogle snit i kalkunbrystet. Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene. Brun kalkunbrystet ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.

Skru ovnen ned til 180 grader C. alm. ovn, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 minutter. Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum.

Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber.

Tag stegen op og lad den hvile i 10 minutter. Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 69840 gange,
og udskrevet 2933 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-25 12:27:46
vil foreslå at komme bacon rundt om kalkunbrystet istedet så den derved beholder saftigheden. Og så vil jeg foreslå frisk pasta istedet.

  -   2008-08-04 10:21:33
Det var det absolut bedste kalkunbryst jeg kan mindes jeg har fået... Synes at kødet ofte bliver så tørt, kedeligt og smagsløs, men med denne opskrift smager det faktisk ganske fortrinligt. Udover basilikum, brugte jeg en krydderiblanding fra Santa Maria der vist hedder Texas og da kødet var lagt til hvile og sovsen var blendet tilføjede jeg en god klat philidelfia ost med urter. Det synes vi var rigtig godt og det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denner ret...

  -   2008-04-27 13:39:16
Fantastisk lækker kalkunbryst. Dog skal man være obs på saucen, vi fik den til at smage af noget ved hjælp af creme fine og stegesky. God fornøjelse, kan KUN anbefales

  -   2007-02-26 17:26:59
Rigtig godt kød, men sovsen smager ikke af ret meget.

  -   2005-01-01 01:01:01
Supergod opskrift - har brugt den flere gange ved gæstemiddage

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en super god opskrift. Har benyttet den til dåb, med succes!

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilbehør: Ris, Flutês og salat

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er tilbehørret ?