Marengs bund/kys
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt sammenblandes og røres i ca 20 minutter. Indtil marengsmassen er sej.
Denne opskrift egner sig både til marengs og marengslagkage. |
|
Opskriften er vist 128356 gange,
og udskrevet 1202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-23 13:21:42 Den blev jo altså alt for sød... må nok redusere lidt på alt det sukker...Ellers blev den fin nok.. Victor 12 år - 2015-06-30 11:48:49 Den er god med en lille tsk vanilljesukker anonym - 2014-08-23 11:19:44 Hvorfor står der ikke noget om hvor lang tid den skal bages i Per - 2014-02-18 21:13:33 1 time ved 120 grader C passede fint til marengskyssene, men bunden skulle have noget længere tid. < - 2010-04-30 12:36:59 ´De skal cirka have en time i en lunken ovn på 100 grader :) edith - 2005-01-01 01:01:01 en god opskrift. Eddiken gør at hviderne bliver hurtigere stive, og kagerne hilder faconen under bagningen sussi - 2005-01-01 01:01:01 hvad skal eddiken gøre godt for? synes der lugter af æg når jeg "bager" dem Pia - 2005-01-01 01:01:01 En marengs skal tørres ved lav varme 120-150 grader i ca. 1 time |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne