Vrøvl
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alt sammenæltes, afkøles og udrulles i en tynd plade, der udstikkes med udstikkerjern af forskellig form, eller dejen kan trilles i tynde stænger, der formes som snegle og kringler.
Kagerne må være ganske små.
Stilles på smurt plade og bages lysebrune.
Herefter kan de glaseres med forskellige farver vandglasur.
|
|
Opskriften er vist 22304 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2010-12-28 10:36:41 Husk at der skal kun 1 æg i, ellers kan man ikke rulle dejen ud. Ellers er det en go' opskrift anonym - 2010-10-13 19:34:39 de småkager kan jeg huske fra min barndoms rejser til Vendsyssel - så'n ca 30-35 år siden ;-) Har desværre ikke smagt dem siden. Mon ikke de skal bages i en almindelig ovn ved ca 200 grader Annette - 2009-10-19 09:24:16 Jeg mangler oplysning om på hvor mange grader de skal bages og om det er i varmluft eller alm. ovn. Sandra - 2005-01-01 01:01:01 De smager bare RIGTIG RIGTIG godt! pernille - 2005-01-01 01:01:01 -ummm nam nam hehe 10 maria - 2005-01-01 01:01:01 de smager 2 tal godt!!! jeg kunne ikke selv have bagt dem uden den dejlige opskrift hi hi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne