Sherrysild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Marinering:
Bland sukker, vand, eddike, peber og løg til en lage og læg sildefileterne til at trække i mindst 24 timer. Sherrysild: Sherry, eddike, tomatpuré samt peber blandes til en lage. Sildefileterne lægges heri. hak agurken og løget i små tern; drys det i lagen og lad sildene trække ca. 2 døgn inden servering. Ved servering pyntes med hakked løg og fint dild. |
|
Opskriften er vist 12680 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne