Sherrysild

Sherrysild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Lage:
125 g.sukker
½ dl.kogende vand
0.25 dl.eddike
 Hele peberkorn
1 lilleudskåret løg
 
 Sherrysild:
4 storesildefileter
 dl.sherry
2 spsk.eddike
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
 En sød syltet agurk
1 løg
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Marinering:
Bland sukker, vand, eddike, peber og løg til en lage og læg sildefileterne til at trække i mindst 24 timer.

Sherrysild:
Sherry, eddike, tomatpuré samt peber blandes til en lage. Sildefileterne lægges heri. hak agurken og løget i små tern; drys det i lagen og lad sildene trække ca. 2 døgn inden servering.

Ved servering pyntes med hakked løg og fint dild.





karakterer:
Opskriften er vist 12680 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu