Fedtfattig leverpostej

Fedtfattig leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Fedtfattig leverpostej, billede 4 Fedtfattig leverpostej, billede 1 Fedtfattig leverpostej, billede 2 Fedtfattig leverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.lever (kalvelever er bedst)
200 g.kogte kartofter
200 g.rødløg
60 g.ansjosfilletter
60 g.kalkunbacon
 salt
 peber
2 spsk.hvedemel
1 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Alt blendes til det har samme konsistens.

Hældes i små forme og bages i vandbad ved 170 grader C. alm. ovn i en time.





karakterer:
Opskriften er vist 90000 gange,
og udskrevet 2361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (78 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-27 18:24:23
Når man bager i vandbad undgår man at podtejen bliver brunet/stegt på siderne

  -   2010-06-07 14:25:50
Jeg synes også, at den skal have et kvarter mere i vandbadet. Men det er synd og skam at udelade ansjoserne.

  -   2009-10-20 13:49:19
Prøv at udelade ansjoser. Tilsæt allehånde (strøget teske til ovenævnte portion) samt evt. en smule hvidløg. Postejerne kan ligeledes godt tåle 15 min længere i vandbadet :-)

  -   2008-06-20 23:23:12
De fleste bager leverpostej i vandbad, det betyder bare at du sætter de små forme ned i en bradepande og fylder bradepanden med vand.

  -   2008-06-20 22:20:08
Hej er lidt i tvivl ang at det skal bages i vandbad? er ikke helt med ang det :(