Grydestegt moskusand
Hovedingrediens : Svømmefugle - Moskusand Indsendt : |
|
|
I (jern) gryde brunes anden på alle sider. Herefter skænkes vand ved. Steger med brystet nedad i 2 timer. Vendes og steger 1 time på ryggen.
Stilles nu til afkøling i fedtskyen til næste dag med brystet nedad, uden låg. Tages op, parteres og lunes i 120 grader varm ovn. Sættes til slut under grill for sprødt skind. Hold øje med grillen. |
|
Opskriften er vist 32790 gange,
og udskrevet 933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda Engholm Dam - 2015-11-13 14:29:39 Jeg troede I havde flere opskrifter på moskusand, sådan læste jeg indledningen. hen - 2013-12-18 19:06:25 Anden bliver bedre, hvis man tilsætter ca. ½ fl. hvidvin, der bliver også en bedre sauce. Anette - 2005-01-01 01:01:01 Vi brugte denne opskrift i 2004 og gør det igen i 2005. Det er nemt selve juleaften og anden bliver saftig og lækker... AG - 2005-01-01 01:01:01 anden blev rigtig god og saftig så opskriften kan varmt anbefales frem for at stege anden i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne