Fasansylte
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Skær lårene af fasanen og brun dem i stegegryden. Kom urter, krydderier og hel peber på - laurbærblade og timian. Vand eller evt. lidt rødvin tilsættes.
Lad retten koge i en gryde i en time eller halvanden. Tag fasanlårene op og lad dem køle af. Hæld fonden af gryden. Gem den eventuelt, den er god til senere. Nu er det let at pille kødet af lårene. Kødet tilsættes rigeligt blødt smør, finthakket løg, salt og peber. Blandingen æltes godt sammen. Smag til. Form retten, og læg den på køl - eventuelt i bagepapir. Når sylten er kold, skæres den i skiver og serveres eventuelt med surt og salat. |
|
Opskriften er vist 21245 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne