Sukkerkringle Små
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes, fedtstoffet smuldres heri og fløden tilsættes.
Dejen må hvile i ca. 30 minutter, hvorefter den udrulles til en tynd plade der udskæres i strimler, som formes til kringler.
Pensles og vendes i sukker.
Bages lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 16556 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 er for svær at lave med børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne