Koteletter i fad 28
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie og smør på en pande.
Koteletterne tages op og lægges i et ildfast fad.
Alle ingredienserne til gratineringen røres sammen og fordeles over koteletterne. Koteletterne gratineres midt i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. Cherrytomaterne svitses 1 min. på panden og vendes med den nykogte spaghetti og flutes eller godt brød. |
|
Opskriften er vist 126879 gange,
og udskrevet 898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne