Saltede mandler - Saltmandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. Stil dem tildækket i 15 min.
Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir sammen med smørret. Bag mandlerne midt i ovnen ved 150 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter - vend i dem et par gange, når smørret er smeltet. Server de salte mandler lune - eller kolde. |
|
Opskriften er vist 176421 gange,
og udskrevet 3341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (80 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2018-12-17 07:57:37 Hvis man ikke vil fyre op for en almindelig ovn, så kan de pensles med 1 tsk olie eller smør, og så smides i mikroovnen i 60 sekunder, og så i intervaller tage dem ud og lige vende dem, og så tilbage i mikroovnen 15 sekunder af gangen :) Kristina - 2014-12-13 15:55:41 Hvormange gram mandler er der i en potion? Jette - 2014-12-03 11:47:26 Hvor lang tid kan de holde sig udenfor køleskab? Smager fantastisk! mie779 - 2013-11-30 15:11:42 Min absolut nye favorit snack... ja man skal passe på med for meget salt, men øj de her kan godt erstatte chips for mig i weekenden ;) (så uden smør er det jo nærmest fedt fattig ;) Birthe Bøgh - 2011-05-04 19:08:54 Det er ikke nødvendigt at opløse saltet i kogende vand. Hæld blot mandlerne i en skål og tilsæt salt og vand. Herefter skal de trække i mindst ½ time. Jeg bruger ikke så meget salt som i denne opskrift og slet ikke smør. Pas på ikke at bage dem for længe og/eller ved for høj temperatur - og uhmmm... hvor er de lækre! TD - 2010-09-09 15:31:03 AK de kan sagtens gemmes flere dage, hvis du altså laver nok! Jeg laver altid rimelig store portioner, da de ellers forsvinder som dug for solen! Enig i at smør er fuldtændig overflødigt! anonym - 2010-07-20 19:44:52 de smager helt fantastisk også uden smør AK - 2010-07-15 15:51:38 Kan man tilberede dem dagen før eller, skal det være sammen dag de skal bruges? JØ - 2010-06-01 16:43:50 De smager fantastisk... Men smøret er fuldstændig unødvendigt ;o) emilie - 2010-01-04 17:02:15 de er super lækre de smager helt viltd godt emilie - 2010-01-04 16:59:14 det er da superr lækkert Anja - 2009-11-10 19:41:19 Er der nogle der har prøvet at lave dem uden smøret???? Betina C - 2009-11-07 04:13:37 Hvor er de bare gode. Det er bestemt ikke for meget salt, men lige ok. Skulle lave dem til mine gæster, men har spist de fleste selv :0) anonym - 2009-09-12 19:53:38 Jeg er fuldstændig enig, jeg vil også gerne have at der var lidt mere salt som sad fast på mandlerne. anonym - 2009-04-16 16:41:19 nej det er ikke for meget salt, Al salten hænger ikke ved mandlerne. Jeg har tit den irritation at jeg ikke synes de smager NOK af salt .. - 2008-04-13 15:17:25 alt for meget salt!? Matilde - 2008-03-21 18:06:10 mandlerne skal ikke smuttes. Vent derfor også til vandet er kølet lidt af, inden mandlerne tilsættes. mig - 2006-12-27 12:28:56 skal mandlerne smuttes, og hvornår Mahari - 2005-01-01 01:01:01 De smager endnu bedre, hvis de får et par minutter under grillen tilsidst |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne