Orlydej

Orlydej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Mel, æg, øl, lunkent vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time.

Den stiftpiskede æggehvide vendes i.
Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.





karakterer:
Opskriften er vist 83060 gange,
og udskrevet 2099 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2999 (714 kcal)
KJ pr. Portion 2999 (714 kcal)
Vægt ialt 345 gram
Vægt pr. Portion 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 869 KJ (207 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 28.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-11 08:11:00
Bagepulver er ikke nødvendigt, da der er æggehvider i...

  -   2008-09-25 13:56:51
smager også helt fint med kylling

  -   2007-11-17 18:55:57
ved at tilsætte en ½ tsk bagepulver, hæver dejen i frituren, og man får en mere luftig dej...

  -   2007-09-08 13:39:57
fantastisk til friturestegte løgringe,kæmperejer og friske champignons.

  -   2005-01-01 01:01:01
Bemærk! dejen kan IKKE gemmes. Skal bruges samme dag