Musliboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren smuldres ud i yoghurt, koldt vand og olie, sukker, salt og mysli røres i.
Står 10 minutter.
Melet tilsættes - dejen blandes sammen - olien tilsættes og der æltes til den er glat og smidig. Dejen sættes til forhævning i 10 minutter. Luften slås ud og portionen deles i ca. 35 stk., som formes runde. Bollerne sættes på smurte bageplader eller bagepapir. Stilles til efterhævning et lunt sted tildækket med et stykke plast i ca. 35-45 minutter. Bages i forvarmet ovn 12-15 minutter ved 240 grader C alm. ovn (varmluftsovn 200 grader C). Tips: Ønskes en bolle med mere fylde, kan der tilsættes ekstra solsikkefrø, nødder, rosiner eller lignende. Dejen må ikke være for fast. |
|
Opskriften er vist 93556 gange,
og udskrevet 2288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Sisse - 2010-10-01 13:11:19 Hvor mange boller bliver denne opskrift til? Synes nemlig at 36 boller lyder lige lovligt i overkanten, når der ikke er mere mel. Jette - 2010-04-27 13:03:05 Har lige bagt dem de er super lækre. Lette og luftige. Mums:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne