Gordon bleau

Gordon bleau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalvefilet, ca. 600 g
0.5 tsk.Dijonsennep
4 tynde skiver mager skinke
4 tynde skiver mild skæreost
1 æggehvide
50 g.hvedemel
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 æg
75 g.rasp
75 g.smør til stegning
 
Opskrift:
Kødet bankes ud til ca. ½ cm's tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der ikke må nå ud til kanterne Kanterne smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen Fæstnes med tandstikkere eller kødpinde eller snor. Vendes i mel, Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp. Smørret brunes gyldent på panden, og kødet lægges på Steges 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad





karakterer:
Opskriften er vist 13538 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu