Schweitzerpastiller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Bland æggehviderne med flormelis og ælt det til en smidig masse, som smages
til med
pebermynteessensen.
Af massen trilles kugler, som sættes på bagepapir og trykkes i facon.
Pastillerne skal tørre inden de pyntes: smelt chokoladen og sæt med en ske
eller gaffel en top af chokolade på hver pastil. I stedet kan der bruges en
chokoladeknap.
|
|
Opskriften er vist 22919 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2005-01-01 01:01:01 der SKAL bruges pasteuriserede æggehvider, men ellers smager de faktisk godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne