Deeppan pizza (bagepulver)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sardin - Sardiner Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel, bagepulver og salt sammen.
Bland smør og oregano i.
Rør æg i, og mælk nok til at det bliver en blød dej.
Rulles ud på en let melet flade til en cirkel på 5 cm.
Udvid dejen til den fylder en stor stegepande.
Placer dejen i en let olieret pande og steg ved medium varme i 5 minutter, vend og steg uderliger 5 minutter til den er gylden og fast. Smør de hakkede tomater på bunden, læg sardiner ovenpå og drys med ost. Drys med oregano og pynt med oliven. Bages i ovn under grill i 3-4 minutter indtil den er varm og bobler . |
|
Opskriften er vist 36050 gange,
og udskrevet 917 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2008-08-25 23:09:51 i forhold til en pizza dej af gær smager det her ikke godt. den er lidt nemmere men ikke det værd Kasper - 2008-08-25 22:54:03 i forhold til en pizza dej af gær smager det her ikke godt. den er lidt nemmere men ikke det værd EA - 2007-02-28 12:49:21 Lækker og nem bund - så vælge man jo bare fyldet selv the gris - 2005-01-01 01:01:01 jeg elsker at bolle kaniner MH - 2005-01-01 01:01:01 Smager GLIMRENDE uden sardiner og oliven :-) TK - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og nem bund |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne