Farseret porrer

Farseret porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 porrer
500 g.hakket kalv og flæsk
3 spsk.hvedemel
2 æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 spsk.revet løg
3 dl.mælk
 
Opskrift:
Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt. Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad og tomatpure hældes over og bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grd.





karakterer:
Opskriften er vist 32073 gange,
og udskrevet 1034 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-23 10:45:51
Tomatpuré mangler under ingredienser