Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf)

Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf), billede 4 Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf), billede 1 Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf), billede 2 Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Roastbeef
 salt
 peber
40 g.smør
1 l.vand
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber.

Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 20 minutter.
C-temp. 62-66 grader m/stegetermometer).

Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter, mens det samler saften.





karakterer:
Opskriften er vist 119264 gange,
og udskrevet 2357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-06 17:09:05
God fremgangsmåde.....dog plejer jeg at vende processen og koge først herefter steges roastbeefen godt af giv rigeligt med salt og peber under stegning, hvil i ca 20 min;-) Dette giver en god og kraftig smag til kødet, der efter servering egner sig fortrinligt som skiveskæret pålæg på rugbrød.