Brucheta
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rør tomatpastaen sammen med olie og presset hvidløg.
Skær brødet i skiver og smør de enkelte skiver med blandingen.
Skær tomaterne i så tynde skiver som muligt, og læg disse oven på.
drys skiverne med basilikum og lidt revet ost.
Tips: Hvis der ønskes en light version kan osten udelades, og olien kan sprayes på brødene efter tomatpasta og -skiver er påført (så spares der lidt på det også) |
|
Opskriften er vist 44125 gange,
og udskrevet 975 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Cathrine - 2012-11-04 20:40:50 De er rigtig lækre, men man skal passe på med at putte for meget "smørelse" på dem. Når de er bagt, smager tomatpastaen virkelig surt. Og så skal du også have rigeligt med tomater, da 3 store tomater ikke rækker til et ciabatta brød. HUSK frisk basilikum, det er virkelig lækket! Teenagers - 2012-08-13 14:25:10 Det ville være dejligt med nogle billeder! =] Tine (Triinh) - 2005-01-01 01:01:01 jeg har selv lavet det i hjem kunstskab så, jeg kender det godt......heeh....0q ikke for noget men det er tomaterne skal op på brødet...brødet skal stå på talerknerne.........Daarh kamilla - 2005-01-01 01:01:01 men til den som vil vide det, så skal de bare have til osten er gylden, ca 10 min. i ca. 150 grader varmluftovn kamilla - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke noget om at de skal ind i ovnen, og hvad den skal stå på...(?) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne