Marengsroulade med hindbær

Marengsroulade med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggehvider
225 g.sukker
 
 Fyld:
 dl.piskefløde
300 g.hindbær
5-6 spsk.sukker
 lidt citronsaft
 
 Pynt:
10 hindbær
 lidt pasteuriserede æggehvide
 sukker
 
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne stive med håndmixer. Drys langsomt sukkeret i og pisk videre 3-4 min., til marengsmassen er stiv.

Hæld dejen i en bradepande (20 x 30 cm.) foret med bagepapir. Bag marengsbunden 15-20 min. ved 180°

Tag rouladen ud, lad den stå et øjeblik og vend den forsigtigt ud på et stykke alufolie. Læg et fugtigt viskestykke over rouladebunden og køl den af.

Skyl hindbærrene og hak dem eller skær dem i skiver. Bland dem med sukker og citronsaft efter smag og lad dem trække et par timer. Pisk fløden stiv og bred den ud over rouladebunden. Fordel hindbærrene og rul bunden sammen.

Pynt:
Dyp hindbærrene i æggehvide, drys dem med sukker og læg dem vd siden af rouladen.





karakterer:
Opskriften er vist 50618 gange,
og udskrevet 843 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-08 03:51:27
Kan man fryses ned færdig lavet marengsroulade?

  -   2013-02-11 13:41:47
Jeg vil da lige sige at ville det ikke værer mest logisk at skrive i opskriften at hindbærene skal skal forberedes nogle timer før man laver marengs

  -   2011-07-16 19:45:28
Den smager fantastisk godt..!!!!! Det er jo gudemad!!!!!!!!!!! MUMS!!!! ;D

  -   2010-08-28 18:58:33
Er det muligt at lave en marengs der kan rulles, erko er blød?