Marengsroulade med hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive med håndmixer. Drys langsomt sukkeret i og pisk videre 3-4 min., til marengsmassen er stiv.
Hæld dejen i en bradepande (20 x 30 cm.) foret med bagepapir. Bag marengsbunden 15-20 min. ved 180° Tag rouladen ud, lad den stå et øjeblik og vend den forsigtigt ud på et stykke alufolie. Læg et fugtigt viskestykke over rouladebunden og køl den af. Skyl hindbærrene og hak dem eller skær dem i skiver. Bland dem med sukker og citronsaft efter smag og lad dem trække et par timer. Pisk fløden stiv og bred den ud over rouladebunden. Fordel hindbærrene og rul bunden sammen. Pynt: Dyp hindbærrene i æggehvide, drys dem med sukker og læg dem vd siden af rouladen. |
|
Opskriften er vist 50618 gange,
og udskrevet 843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Geisler - 2018-09-08 03:51:27 Kan man fryses ned færdig lavet marengsroulade? Marianne - 2013-02-11 13:41:47 Jeg vil da lige sige at ville det ikke værer mest logisk at skrive i opskriften at hindbærene skal skal forberedes nogle timer før man laver marengs ??? - 2011-07-16 19:45:28 Den smager fantastisk godt..!!!!! Det er jo gudemad!!!!!!!!!!! MUMS!!!! ;D Bageren - 2010-08-28 18:58:33 Er det muligt at lave en marengs der kan rulles, erko er blød? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne