Vildtbouillon Consomme de gibier
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt : Red : |
|
|
Vildtresterne, kommes i gryde med kalvebouillon, vand, salt og koges op. Må ikke stå og buldre koge, men koge svagt, der vil komme nogle urenheder til toppen de skal fjernes med en hulske el. lign.
Urterne skæres i tern 3x3 cm, løg i 1/8 og kommes på fonden sammen med krydderposen, krydderposen tages op efter ½ time og krydderierne, urter, champignon, koges ½ time yderligere. Bouillonen sigtes. Koges op, efter den er blevet sigtes skal den koges igennem, evt reduceres/nedkoges, så der er 8 l. færdig bouillon og eller god smag. Anvendelse: Vildtconsomme, vildtsaucer, braissering af vildt. |
|
Opskriften er vist 18516 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne