Tournedos rossini
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet drysses med salt og peber, hvorefter det steges i hed olie på en pande i 3-10 minutter på hver side alt efter, om man ønsket kødet rødt eller gennemstegt.
Læg det på et ildfast fad og hold det varmt.
Rist nu udstukket brødskiver sprøde på samme pande. På samme pande steges nu foie gras ganske kort. Madeirasauce: Smørret kommes på panden, madeiraen tilsættes sammen med vand og bouillonterning, det hele koges lidt ind. Anretning: Tournedoserne lægges på det ristede brød og foie gras lægges oven på bøffen. Server med stråkartofler og smørvendte grønærter. |
|
Opskriften er vist 32208 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne