Coleslaw

Coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Coleslaw

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Coleslaw, billede 4 Coleslaw, billede 1 Coleslaw, billede 2 Coleslaw, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
175 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hvidkålen snittes fint, gulerødderne rives, og løget hakkes fint.

Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 216066 gange,
og udskrevet 4850 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (45 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8216 (1956 kcal)
KJ pr. Pers. 2054 (489 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Pers. 193 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1060 KJ (252 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 26.0 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-11 20:51:08
Jeg brugte halvt mayo and halvt yougurt, og det smagte fantastisk :) Tak for opskriften :)

  -   2008-07-19 10:51:41
Jeg har smagt det man køber men nu tror jeg jeg skal prøve selv at lave det :)

  -   2008-05-25 11:45:44
det smager af mayonnaise gad vide hvorfor

  -   2008-05-16 13:57:08
Hej tusind takk for opskriften, den vil jeg få megen glæde af da jeg sejler med den nye smukke færge Smyril på Færøerne jeg arbejder i det kolde køkken ombord så endnu engang takk for hjælpen.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg foretrækker den helt simple med gode råvarer der bare smager af sig selv. hvidkål, gulerod,hellmanns mayo, lidt creme fraiche 38%, salt og friskkværnet peber, og saften fra en halv citron

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes kålen vinder ved at få lov at ligge og trække i eddike (hvidvins-, æble-) gerne natten over, så kommer det syrlige jo også helt af sig selv. Men et fortrinligt tilbehør, og både velsmagende og billig ret.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg elskar det... det smager SÅ godt!!...

  -   2005-01-01 01:01:01
Coleslaw er en særdeles fremragende salat-art, som kan anbefales til det ypperste. Så prøvet jeg coleslaw.. Tak coleslaw..

  -   2005-01-01 01:01:01
skift mayonnaise med halv creme fraiche 9% og sandwiche spread 3%, 2 tsk. eddike , så feder det ikke så meget

  -   2005-01-01 01:01:01
Og hvis man følger traditionen for Coleslaw skal der lige tilføjes en Tsk. Sennep.

  -   2005-01-01 01:01:01
Da coleslaw er kendetegnet ved en let syrlig dressing, synes jeg at salaten bliver mere autentisk hvis den smages til med sukker og citron.

  -   2005-01-01 01:01:01
super god salat