Indbagt fisk med oliven - selleripanade

Indbagt fisk med oliven - selleripanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lyssej
6-8 skiverrøget skinke
0.5 selleri
10 stk.grønne oliven
10 stk.sorte oliven
 salt
 peber
 sennep
Opskrift:
Fisken renses og skæres ud i portionsstykker - skæres igennem.

Kog selleri i vand tilsat salt til den er mør. Blendes med oliven og smages til med salt, peber, og sennep. Smør panaden på fisken og pak fisken ind i skinken. Kom fisken i et ildfast fad og sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter.

Det er en fremragende fiskeret for nybegynder, der ikke endnu er til fisk. Der er utrolige mange variationer angående tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 12069 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu