Sprængt gåsebryst
Hovedingrediens : Gås - Gåsebryst Indsendt : Red : |
|
|
Gåsebrysterne lægges i saltlage 2 døgn, inden de skylles og koges i letsaltet vand i 15 min.
Sauce: Det hakkede løg svitses i gyldent smør, tilsæt fløden og lad det stille koge op. Smag til med hvidvinseddike, sukker, revet peberrod, salt og peber. Tilbehør: Savoykål, løg og gulerødder dampes under låg i letsaltet vand ca. 4-5 min. Gåsebrysterne anrettes i skiver på en bund af savoykål med peberrods-sauce henover. Der pyntes med kørvel og serveres med hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 24549 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2019-12-07 19:24:00 Skal man fjerne skind og fedt inden man salterog sprænger et gåsebryst? Johannes - 2017-11-26 15:17:21 En del andre opskrifter bruger cirka halvt så meget salt i lagen, samt 15 g sukker. Så det kunne man overveje. Lene o - 2017-11-11 21:19:47 Jeg havde nøjagtig samme oplevelse som elsvaag. Forfærdelig salt, hårdt og totalt uspiselig. Det værste jeg nogensinde har lavet Elsvaag - 2014-12-09 22:25:20 Til trods for at jeg fulgte opskriften slavisk var gåsebrysterne desværre uspiselige. .... Grå, hårde og meget salte. De have ligget i saltlagen 2 døgn, var blevet skyllet særdeles grundigt inden kogning og blev kogt efter forskriften i de 15 minutter. Jeg ved ikke, hvor jeg fejlede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne