Spanske koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 142383 gange,
og udskrevet 10109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Gerberablomst - 2013-09-28 07:46:27 Har lavet denne ret mange gange. Lægger et "låg" af baconskiver over inden den går i ovnen - giver en meget fin smag. Og så skal der altså paprika i! Annette - 2012-02-02 10:09:17 Dejlig ret. Det smagte fantastisk godt, og det var hele familien enige om. muren - 2011-02-26 19:12:58 Det er en rigtig god opskrift,og sovsen er rigtig lækker. men jeg vil ikke holde med KHA med at for meget sovs. Jeg vil sige at der lige er nok sovs. Men vores familie elsker jo også sovse Bobo22 - 2010-10-24 23:43:38 Kæresten lavede det forleden, uha det smagte godt, det kan han godt få lov til en anden gang :-) Inge V. - 2010-05-28 18:52:24 Rigtig dejlig 70-er mad. En af min mors foretrukne gæsteretter, da den er nem at lave til mange. Centerparken - 2010-03-31 15:50:05 Der kan med gordel tilsættes 1 kvart stang chili. KHA - 2009-02-19 11:19:01 Det er en rigtig god opskrift, og sovsen er bare lækker. Men der er meget af den. Jeg mener at til den mængde sovs, kan kødmængden godt fordobles. Jeg erstattede peberfrugt i retten med en chili. (Vi kan ikke lide bløde pebre) I stedet lavede jeg en peberfrugtsalat, Alle farver, og med olie-balsamicodressig. Det var lækkert. Per - 2005-01-01 01:01:01 Bliver ikke ringere af i time i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne